To tweet Άγγλου βουλευτή προκαλεί αντιδράσεις...

Βρετανός βουλευτής έγραψε με ακραίο τρόπο τις απόψεις του για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών και υφίσταται τις συνέπειες...

Είσαι μέγας ταβλαδόρος; Παίξε τάβλι, χαρτιά, επιτραπέζια και άλλα πολλά παιχνίδια Δωρεάν! Κλικ εδώ!    


Ο βουλευτής της συντηρητικής παράταξης στη Αγγλία, Έινταν Μπέρλεϊ, πήγε κόντρα στο ρεύμα, αναφορικά με τις εντυπώσεις του για το δημιούργημα του Ντάνι Μπόιλ. «Είναι η πιο αριστερή τελετή έναρξης που έχω δει ποτέ, περισσότερο και από το Πεκίνο, την πρωτεύουσα του κομουνισμού. Ευτυχώς έφτασαν οι αθλητές. Τώρα μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την αριστερή πολυπολιτισμική αηδία. Φέρ'τε πίσω τα κόκκινα τόξα, τον Σαίξπηρ και τους Στόουνς».

Τα περισσότερα σχόλια που δέχθηκε ήταν τόσο αντίθετα με την άποψή του, που αναγκάστηκε να ανασκευάσει λίγο αργότερα. «Φαίνεται πως το σχόλιό μου παρεξηγήθηκε. Αναφερόμουν στον τρόπο που παρουσιάστηκε το show, όχι στην ίδια την πολυπολιτισμικότητα».

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την παραίτηση του μόλις 33χρονου πολιτικού, ο οποίος πριν επτά μήνες είχε παρευρεθεί σε πάρτι όπου κάποιοι καλεσμένοι φορούσαν ναζιστικές στολές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...