Τους φυλάνε τα παιδιά, για να κάνουν σεξ!

Το πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Δανία είναι τεράστιο. Μια ομάδα νοσοκόμων στην χώρα έστυψε το κεφάλι της, ώστε να βρεθεί ο τρόπος να κάνουν οι οικογένειες περισσότερα παιδιά. Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν σε μια πρόταση τολμηρή και ρηξικέλευθη.

Και από κορμί... κορμάρα! Πως; Δες εδώ!    

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΒΒC, επτά παιδικοί σταθμοί της Δανίας, προσφέρουν στους γονείς δωρεάν φύλαξη των παιδιών τους για δύο ώρες μια ημέρα την εβδομάδα, ώστε να τους δώσουν το ελεύθερο να κάνουν "τρελίτσες".

Όπως είναι φυσικό αρκετοί ήταν οι γονείς που ανταποκρίθηκαν, πολλοί από τους οποίους ωστόσο παραδέχτηκαν ότι αν και δέχτηκαν την προσφορά με χαρά, δεν το έκαναν για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά για να καταφέρουν να περάσουν ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες των επτά παιδικών σταθμών που συμμετέχουν στο εγχείρημα πάντως δεν πτοούνται από την ειλικρίνεια των γονιών και δηλώνουν ότι με την κίνηση αυτή θέλουν να προσελκύσουν κυρίως την προσοχή της κυβέρνησης ώστε να ληφθούν μέτρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη Δανία.

Ωστόσο στο εγχείρημα υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης όπως αναφέρει η Dorte Nyman του νηπιαγωγείου "Οι ακρίδες" στο North Fyn καθώς "Χωρίς χρήματα, δεν μπορούμε να φροντίσουν τα παιδιά καλά, και αν δεν υπάρχουν αρκετά παιδιά, δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας για τους εργαζομένους".

Η Δανία βρίσκεται στην 185 θέση γεννήσεων παγκοσμίως.



πηγή news247.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...